Hjemmeside design

Få en brugervenlig hjemmeside

Tag Creatiw design med på råd. Jeg designer brugervenlige hjemmesider der fungerer både på mobil, tablet og PC. En god investering i din forretning, er en professionel hjemmeside.

Professionel hjemmeside

Står du overfor et redesign af din hjemmeside, eller skal du endelig have den webshop du altid har drømt om, så lad mig hjælpe dig i mål. Undgå lange behandlingstider, en support der aldrig svarer og kun trækker tiden ud og lad os sammen skabe din online tilstedeværelse. Hos Creatiw Design er din forretning, min passion.

Det er nok lidt atypisk at man allerede før en salgssnak skærer nogle potientielle kunder væk. Men jeg kender mine begrænsninger, og jeg ved hvad jeg kan. Det er vigtigt for mig at kunne stå inde for det arbejde jeg udfører og derfor vil jeg hellere afvise en potientel kunde, end at tage noget ind jeg ikke kan leve op til.

Så er du på udkig efter store advanceret integration, markedspladser eller den næste nye datingportal, er jeg nok ikke den rette. Søger du derimod en engageret og passioneret webdesigner til din næste WordPress hjemmesideer jeg den helt rette til opgaven. 

Billede af rod på skrivebordet
Hvorfor du skal vælge mig?

Her er 6 gode grunde til at vælge mig

Hos Creatiw design får du ikke bare et standardprodukt. Min vision er og har altid været at give den bedste service

Hvorfor WordPress?

Når du vælger Creatiw Design, vælger du også WordPress som dit næste Content Management System (CMS).

WordPress er skalerbart, brugervenligt og har uendelige muligheder. Valget af WordPress gør også at du efterfølgende selv kan administrere de mest basale ting på din side uden den store kendskab til programmering.
Prisvindende CMS.
Skalerbar platform.
Responsivt design.
WordPress er ikke bare endnu et Content management system, det har vundet adskillige priser og er uden sammenligning det mest brugte CMS på nettet. Faktisk er over 40% internettets mange milliader sider hosted med WordPress. Fra Det hvide hus til the rolling stones, til Sveriges officielle hjemmeside.
Med wordpress er der alle muligheder for at skalere din hjemmeside. Der findes millioner, hvis ikke millarder af plugins og snippets til det du ønsker. Mange af disse plugins er gratis, eller koster en brøkdel af hvad det ville koste at få en programmør til at lave lignende tiltag.
Alle vores hjemmesider ser mindst ligeså lækre ud på mobilen eller tablet, som den gør i en browser på din PC/Mac. Vi gør en dyd ud af at optimere siderne til at performe på håndholdte enheder – Studier viser at 90% af alle danske hjem har adgang til smart phones, og at mobiler/tablets står for over 35% af omsætningen af e-handel i 2020. Dette er kun steget i under COVID-19 og som forventet er online handel af alt fra dagligvare til værktøj steget eksplosivt trods genåbning af Danmark.

Værdi for pengene

Som freelance webdesigner er jeg ikke den dyreste på market, men jeg heller ikke den billigste. Men jeg garanterer dig værdi for pengene når vi starter et samarbejde om en ny hjemmeside.

Réel rådgivning

Hos Creatiw Design bestræber jeg mig på at yde ærlig og réel rådgivning når det kommer til din hjemmeside. Du får ingen fancy salgssnak eller unødvendige ekstra features du ikke har brug for.

Unikke løsninger

Hos Creatiw Design får du altid en skræddersyet hjemmeside når du starter et samarbejde. Du bliver ikke spist af med en template med ændrede farver og logo, men i stedet et webdesign der komplimenterer din målgruppe.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Hos Creatiw Design laves der altid et unikt og skræddersyet design der er tilpasset dine ønsker, din målgruppe og dit image.

Jeg vil fra start til slut guide til hvad der virker, hvad der ikke virker, og hvad der er af faldgrupper ved bestemte valg.

Du får med andre ord ikke bare en template hvor farver og logo er rettet til, og det afspejles i det arbejde der leveres.

Altid inkluderet
… og en super serviceminded og engageret WordPress nørd.
Udvalgte kundecases

Med en hjemmeside fra Creatiw design, får du et trygt samarbejde og flotte resultater

Se flere kundecases

Er du klar på et samarbejde?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.

En god samarbejdspartner

Jeg ved at ikke alle firmaer er ens, og derfor får du heller ikke bare endnu et WordPress template hvor der ændret farver og logo. Du får til gengæld en engageret og kundefokuseret samarbejdspartner der brænder for at din forretning skal blive en succes igennem et målrettet hjemmesidedesign.

Men Creatiw design er ikke for alle. Jeg kender mine begrænsninger, og jeg kender mine værdier, og siger hellere nej til en opgave jeg ikke kan stå inde for, ellers hvis budgettet ikke matcher. 

Match

Ikke et match