Hvem er Creatiw design?

Hej, mit navn er Martin

Creatiw Design er mit lille freelance webdesign bureau

Autodidakt WordPress webdesigner

Jeg er udadvendt, kundeminded og frem for alt brænder jeg for at hjælpe andre i gang med deres online eventyr. Jeg er ligesom mange af mine kunder en iværksætter med ønsket om selvstændighed og en passion for det jeg laver. 

Jeg har de seneste 15 år arbejdet med store IT platforme og kundeservice både til den IT kyndige, og til hr. og fru Danmark, og jeg får ofte ros for netop at kunne tale det tekniske sprog så det bliver mere let forståeligt for folk der ikke er i branchen. 

Så hvis tungen slår knuder over sætninger som Cummulative Layout ShiftLargest contentful paint og Efficient cache policy, så lad mig om de fancy sætninger og læn dig tilbage og nyd en hjemmeside efter alle kunstens regler. 

Hjemmeside designer, Martin

Er du klar på et samarbejde?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.

Self taught designer og nørd

Når jeg ikke arbejder med hjemmesider for kunder, bruger jeg tiden på min egen webshop plakato hvor jeg både designer, printer og sender plakater og rammer til en masse dejlige kunder i hele Danmark. derudover dygtiggør jeg mig i logo designs og vil på sigt nok også åbne op for man kan få tegnet et logo af mig.

kvaliteter fra IT verdenen

De seneste 15 år har jeg arbejdet med kundekontakten i IT verdenen. Jeg har både supporteret hr. og fru Danmark og IT chefen , via telefon, chat og tickets, og leveret IT løsninger hos kunder på alle niveauer. Jeg kan både formidle det tekniske til de mindre teknisk forstående, og oversætte hvad kunden mener til programøren. Dette kombineret med en nærmest OCD lignende kærlighed til de små detaljer giver mig nogle unikke kvaliteter når det kommer til webdesign. Og det kommer dig til gode. i et samarbejde.

Hvem er jeg, helt privat

Jeg er en familiefar med stort F. Jeg er Far til 3 børn med 5 år mellem hver.

Jeg er oprindeligt fra København, men er nu flyttet til Horsens i det midtjyske. Jeg kan endnu ikke leve af at lave hjemmesider, så til dagligt arbejder jeg som Senior Cloud Engineer hos en af Danmarks største televirksomheder, TDC, hvor jeg hjælper kunder med deres rejse ud i cloud verdenen med telefoni til Microsoft Teams.

Værdi for pengene

Som freelance webdesigner er jeg ikke den dyreste på market, men jeg heller ikke den billigste. Men jeg garanterer dig værdi for pengene når vi starter et samarbejde om en ny hjemmeside.

Réel rådgivning

Hos Creatiw Design bestræber jeg mig på at yde ærlig og réel rådgivning når det kommer til din hjemmeside. Du får ingen fancy salgssnak eller unødvendige ekstra features du ikke har brug for.

Unikke løsninger

Hos Creatiw Design får du altid en skræddersyet hjemmeside når du starter et samarbejde. Du bliver ikke spist af med en template med ændrede farver og logo, men i stedet et webdesign der komplimenterer din målgruppe.

En god samarbejdspartner

Jeg ved at ikke alle firmaer er ens, og derfor får du heller ikke bare endnu et WordPress template hvor der ændret farver og logo. Du får til gengæld en engageret og kundefokuseret samarbejdspartner der brænder for at din forretning skal blive en succes igennem et målrettet hjemmesidedesign.

Men Creatiw design er ikke for alle. Jeg kender mine begrænsninger, og jeg kender mine værdier, og siger hellere nej til en opgave jeg ikke kan stå inde for, ellers hvis budgettet ikke matcher. 

Match

Ikke et match