Kundecase:

Vejle brolægning

Beskrivelse af kundecase

Vejle Brolægning er en iværksætter virksomhed – med fokus på traditionelt kvalitetshåndværk. De bestræber sig på at videreføre ældgammelt håndværk og byggemetoder, efter moderne principper og normer – således deres elskede fag kan imødekomme tidens udvikling. Vejle Brolægning vil være banebrydende ifht arbejdsprocesser, kvalitetssikring, kundekontakt og tillid – samt medarbejderpleje og byggesagsprocesser. Ydermere bestræber de sig på at højne samt inspirerer brolægnings -og anlægsprojekter, til gavn for såvel privat/erhverv som kommuner. Vejle Brolægning har til formål, ganske enkelt – at forvalte og videreformidle brolægningens æld gamle håndværk, til moderne tider og regulativer – til stor gavn for kunden – i respekt for håndværkets anstændighed og bæredygtighed.

Stephan henvendte sig til Creatiw med ønske om en hjemmeside som overgik hans kon-kollegaer i branchen rent visuelt, samtidig med at der ikke skulle gåes på kompromis med hastighed og tilgængelighed.

Projektdetaljer

Klient:
Stephan Møller Hansen

Område:
Webdesign
Besøg siden

Det siger kunden

Vi henvendte os til Creatiw Design, for at få skabt en moderne, hurtig og flot visuel identitet samt web.Vi valgte Creatiw, pga. den lette kommunikation - seriøsiteten og tilliden. Vi fik, trods adskillige tilpasninger - præcis det som vi ville, endda mere. Alle udfordringer blev løst, gerne med flertals muligheder præsenteret, og creatiw var god til både at komme med indspark men også lade os få vores vision ud.Vi er derfor glade for samarbejdet - som vi har valgt at fortsætte - og skal hermed medgive vores meget klare anbefaling, af en professionel og nærværende virksomhed, og indehaver.5 af 5 stjerner, uden tvivl!

Er du klar på et samarbejde?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.
Billede af rod på skrivebordet
Freelance webdesigner i Midtjylland

Få et samarbejde hvor kunderejsen er i fokus

Hos Avecto får du ikke bare et standardprodukt. Min vision er og har altid været at give den bedste service, og derfor siger jeg hellere nej til at bygge en hjemmeside hvis det er for stor en mundfuld eller hvis kemien med klienten bare ikke er der. Mit mål er at alle klienter skal være ambassadører for Avecto og anbefale mig til andre.

Ligeledes takker jeg også nej tak til en opgave hvis budgettet er for småt til hjemmesidens omfang.
Hos Avecto
Mød Avecto