Kundecase:

Min Kreative Verden

Beskrivelse af kundecase

Josefine’s univers “min kreative verden” har over det sidste år været igennem en kæmpe udvikling. Josefine har brugt strikning og hækling til at overvinde nogle personlige kampe og brugt den energi det har givet hende til at få sin hobby til at være hendes levebrød. Josefine kom til mig for at få lavet en hjemmeside hvor hun kunne sælge sine kreationer, strikkeopskrifter og bøger. Sidenhen har hun været med i Løvens hule, hvor det endte med en investering fra Mia Wagner og Female founders.

Josefine har efterfølgende fået migreret sin webshop fra wordpress over i shopify og fået redesignet siden – dog er mange af elementerne og ideerne ført med over på den nye side.

Projektdetaljer

Klient:
Josefine Knudsen

Område:
Webdesign
Besøg siden

Det siger kunden

Min hjemmeside er blevet 100% som jeg gerne ville have den og mere til. Martin og hans arbejde har på alle måder overgået mine forventninger. Jeg har sjældent oplevet en så passioneret, dygtig og engageret person.

Er du klar på et samarbejde?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.
Billede af rod på skrivebordet
Freelance webdesigner i Midtjylland

Få et samarbejde hvor kunderejsen er i fokus

Hos Avecto får du ikke bare et standardprodukt. Min vision er og har altid været at give den bedste service, og derfor siger jeg hellere nej til at bygge en hjemmeside hvis det er for stor en mundfuld eller hvis kemien med klienten bare ikke er der. Mit mål er at alle klienter skal være ambassadører for Avecto og anbefale mig til andre.

Ligeledes takker jeg også nej tak til en opgave hvis budgettet er for småt til hjemmesidens omfang.
Hos Avecto
Mød Avecto