Kontakt Avecto

Lad os starte en dialog - det er uforpligtende og det altid gratis at spørge. Fortæl mig lidt om dine ønsker, visioner og jeg giver en gratis vurdering af projektets omfang og muligheder.

Klar til at starte en samtale?

Er du klar til at få en ny awesome hjemmeside? Fortæl mig om dine ønsker, dine udfordringer og lad os tage en snak og prisestimering.

Du er også velkommen til at ringe – telefonen er åben alle hverdage fra 09.00 – 15.00

Værdi for pengene

Som freelance webdesigner er jeg ikke den dyreste på market, men jeg heller ikke den billigste. Men jeg garanterer dig værdi for pengene når vi starter et samarbejde om en ny hjemmeside.

Réel rådgivning

Hos Creatiw Design bestræber jeg mig på at yde ærlig og réel rådgivning når det kommer til din hjemmeside. Du får ingen fancy salgssnak eller unødvendige ekstra features du ikke har brug for.

Unikke løsninger

Hos Creatiw Design får du altid en skræddersyet hjemmeside når du starter et samarbejde. Du bliver ikke spist af med en template med ændrede farver og logo, men i stedet et webdesign der komplimenterer din målgruppe.
mand viser ting frem på en tablet

Ofte stillede spørgsmål

Hvem gemmer sig bag Creatiw Design?

Jeg er udadvendt, kundeminded og frem for alt brænder jeg for at hjælpe andre i gang med deres online eventyr. Jeg er ligesom mange af mine kunder en iværksætter med ønsket om selvstændighed og en passion for det jeg laver. Jeg er detaljeorienteret og nørder de små detaljer med en næsten OCD lignende tilgang til design. 

Mere om mig
Er jeg i den rigtige målgruppe?

Langt de fleste kunder ligger inden for min målgruppe. Selvfølgelig hvis du forventer at alt laves uden beregning, eller hvis du forventer en hjemmeside til 1000-2000kr, så rammer vi lidt forbi hinanden. 

Jeg arbejder hovedsageligt med kunder i servicebranchen – det værende håndværkere, entreprenører, revisorer m.m, men jeg tager gerne dialogen med andre ikke-servicerelaterede brancher. 

De hjemmesider jeg leverer ligger i prislejet fra 7000 og op til 20.000kr men skriv og lad os tage dialogen.

Er der bindinger på hjemmesider Creatiw Design?

Hos Creatiw Design får du altid en bindingsfri hjemmeside. Når den er færdigdesignet har du fuld ejerskab over din hjemmeside. Der kan dog være binding på en WordPress serviceaftale eller hvis du vælger at tegne det igennem Creatiw, da jeg forpligter mig til at udføre nogle specifikke opgaver på din side. Men hjemmesiden vil fra levering og i al fremtid være din med 100% ejerskab.

Jeg har ikke et behov for at binde mine kunder i 6,12 eller 24 måneder – Jeg arbejder ud fra en vision hvor mine kunder er tilfredse med det jeg leverer og derfor er der mange der forbliver kunder ved Creatiw Design, år efter år. 

Hvorfor vælge Creatiw Design?

Mine kunder vælger mig da jeg er en god freelance webdesigner, med service i højsædet, og en evne til både at formidle komplekse ting til hr og fru Danmark, og samtidig også god til at forstå hvad de mener og oversætte det visuelt.

Jeg har en forventning til mine kunder om engagement i samarbejdet ligeså vel som jeg engagerer mig og sætter mig ind i kundernes forretning og målgruppe forud for et design. 

En god samarbejdspartner

Jeg ved at ikke alle firmaer er ens, og derfor får du heller ikke bare endnu et WordPress template hvor der ændret farver og logo. Du får til gengæld en engageret og kundefokuseret samarbejdspartner der brænder for at din forretning skal blive en succes igennem et målrettet hjemmesidedesign.

Men Creatiw design er ikke for alle. Jeg kender mine begrænsninger, og jeg kender mine værdier, og siger hellere nej til en opgave jeg ikke kan stå inde for, ellers hvis budgettet ikke matcher. 

Match

Ikke et match